#1

new balance 990v3

in Electronic Projects with Chickens Thu Jan 31, 2019 6:54 am
by KenDunbar • 3 Posts

Pinstripe der beskriver på tungen også new balance dame tilføje til skoen æstetik. Læderforing, en Grå hæletæller og en Encap mellemsål runde ud af skovens hovedbrandledninger. Prissat til $ 210, hent dette rene par 995s fra udvalgte NB-forhandlere i dag. N.HOOLYWOOD og New Balance er forbundet med at frigive denne specielle version af Fresh Foam Zante v3. Udgivelse i juni, lad os få et første kig på N.HOOLYWOOD x New Balance Fresh Foam Zante v3.

Sidst i sin omstrukturerede variation returnerer New Balance 530 i en tidløs finish til foråret 2017. Flaunting en alsidig kombination af sort og hvid, de traditionelle toner er væsentligt fremtrædende i hele runnerens blandede materialesammensætning. Åndbar mesh og læder dominerer new balance 530 flertallet, som er draperet i den uberørte nuance, mens kontrastfarve sorte accenter i hele udtaler den rene profil.

Med det formål at holde den øverste meget minimal, kommer N-mærket på sidepanelene i perforeret mode, ligesom den polstret krave. new balance 990gl4 Matchende snørebånd og broderede branding på tungen fuldender det glatte udseende på den øverste. Nedenfor finder du en ABZORB mellemsål i hvid placeret oven på en gummi ydersål tilføjer kontrast samt et klassisk look til sko. Prissat til $ 180, pluk disse op i dag fra udvalgte forhandlere. Skal du gynge disse i foråret?

X New Balance 997 Cortado er inspireret af designernes foretrukne espressodrink (Cortado). Dette gøres ved at give skoen en øvre new balance 990 grey lavet af en Light Tan suede offset af de mørkere hits på sidepanelerne, som sker for at huske N branding lavet i vachetta tan. Tilsætninger på skoen inkluderer lysgrå på tungen og hælen, og den hvide mellemsål og gummi ydersål kombination. En meget enkel og ren farvelægning, der skal være let at bære uanset årstid, ikke?

Ved at klippe en ren ruskind øvre, skoen leveres med perforerede hits på tå boks og sidepaneler og N branding, Medfølgende ruskind bygningen er læder noteret på bootie, tungen og tungen fanen. Prægede New Balance branding er noteret på hælen, mens en hvid vibram mellemsål er placeret ned lavt. Meget subtil i udseende og æstetik, men kvaliteten og håndværkets skoen er den bedste for MSRP på new balance 990v3 $ 150. Don t sove og hente et par af disse i dag fra udvalgte NB-forhandlere.

MLBs forårstræning er undervejs, og New Balance fejrer retur af baseball med eksklusive lanceringer af både New Balance 998 og New Balance 997. Begge par vil være udstyret med brandets avancerede præstation baseball cleat teknologi, kendt som Coumarin Pack. Coumarin er den naturlige aroma, der kommer med friskskåret græs og ankomsten af foråret. The New Balance 998 kommer i et ørken inspireret motiv sagt til efter inspiration fra Cactus Spring Baseball i Arizona (halvdelen af MLB holdene varmer op i Arizona).

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Debby Hearst
Board Statistics
The forum has 216 topics and 223 posts.