#1

adidas gazelle

in Electronic Projects with Chickens Mon Jan 28, 2019 6:14 am
by Aubrey Dodd • 3 Posts

adidas Originals heeft dit adidas gazelle jaar met dierlijke printontwerpen verscheurd, en hier is een kwartet van nieuwe ontwerpen die ervoor zorgen dat ze dat momentum behouden in het vakantieseizoen. Dames zullen kiezen uit adidas Originals Superstar 2s in zebra- en luipaardprints, die beide worden gerepliceerd op respectievelijk de Honey Hightop en de Honey Winter Superhightop-variant. Die laatste heeft een silhouet ver genoeg buiten de grenzen van normaliteit dat je je alleen kunt voorstellen hoeveel aandacht een ontwerp in rozetten van katten zal aantrekken, en ze zijn nu verkrijgbaar bij bepaalde winkels van Three Stripes zoals Caliroots.

Sneaker News diende voor een eerste blik op de Nike Zoom KD V toen Kevin Durant de opkomende schoenen zag dragen tijdens een commerciële shoot voor de NBA 2K13-franchise. Het ziet er naar uit dat degenen die een exemplaar van de bekroonde 2K13 kopen ook naar de schoenen zullen kijken; in de promotionele fotografie die wordt gebruikt als achtergrond voor de NBA 2K13-campagne, ziet Kevin Durant het nog te verschijnen KD V in de Away Thunder-colorway. Je kunt ook oplettender Derrick Rose, die de adidas Rose 3 en Blake Griffin in de Lunar Hyperdunk + draagt, geloven, dat NBA 2K13 ook adidas zx flux een mooie nadruk zal leggen op zowel de kicks als de realistische gameplay. . NBA 2K13 hits winkels op 3 oktober, maar bekijk een voorproefje van KD in de kicks hier!

adidas Originals-ontwerper Ilka Liebmann benadrukte de invloed van de oude creatieve bijdrager Markus Thaler van Three Stripes in een nieuwe video die het proces beschrijft waarmee Thaler een nieuw pakket van samenwerkende releases delegeerde en adidas hamburg tot bloei bracht. In The Legacy of Craftsmanship zien we jonge ontwerpers leren van de oude meester hoe ze concepten die zijn ontworpen voor adi-reppers Derrick Rose, Lionel Messi, Snoop Dogg en Caroline Wozniacki het beste kunnen realiseren. De respectieve output van adidas Originals Torsion Attitude, Samba, Pro Shell en Courtstars zijn zeer expressief en gepersonaliseerd en weerspiegelen de toewijding tot uitmuntendheid die de 40-plusjaren van Thaler en het eerste decennium van de Originals-lijn zo succesvol hebben gemaakt. Blijf bij Sneaker News om uit te vinden wanneer deze worden uitgebracht en bekijk de volledige video hieronder in de tussentijd.

Het werd beschouwd als een belangrijke, baanbrekende prestatie voor Nike toen het in Oregon geboren merk de rechten won om alle 1.696 gerooide spelers uit te rusten in de NFL (53-man selectie adidas tubular x 32 NFL teams = 1.696, nietwaar?). Echter, enige weerstand van zijn grootste concurrent en eeuwige tweede-plaats finisher adidas flitst nog steeds een zwak maar irriterend licht. Washington Redskins rookie QB Robert Griffin III en selectiekampioen adidas NFL en trainingsatleet maken veel lawaai in slechts de twee weken dat hij in de competitie is geweest, en we wijzen niet alleen op zijn indrukwekkende 110+ QB-rating; zoals we net noemden, is RGIII een Adidas-atleet en maakte zijn toewijding bekend in week 1 door een Sharpie-marker mee te nemen naar zijn warming-up voor de wedstrijd in een poging om het Swoosh-logo te verdoezelen. Omdat Nike de officiële outfitter van de NFL is, is knoeien met het logo potentieel een strafbare handeling en zonder verrassing dwong RGIII een verklaring af van NFL-woordvoerder Brian McCarthy. Zijn reactie op het nieuws: het zal niet opnieuw gebeuren.

Beast-modus is een populaire descriptor geworden voor dominante atleten en met name voetbalspelers die tacklers gewoon niet kunnen stoppen. Neem die rauwe kracht en agressie en combineer het met het soort prijsmoment. Ballonnen van meerdere miljoenen dollars zijn vertrouwd met winkelen en je hebt een begin met deze nieuwste release in de langlopende samenwerking tussen adidas en Yohji Yamamoto. De Y-3 Savage brengt het gehulde / geribde Trefoil-soled monster van een hightop terug die we eerder dit jaar voor het eerst zagen in een Tricolore-opstelling, dit keer in een Infrarood-achtige mix van felle rode accenttoon plus grijs / zwart. Het is een van de meest gewaagde sneaker-stijlen die je dit seizoen ziet en ze zijn rechtstreeks verkrijgbaar via de Y-3 e-store.

Het merk met de Three Stripes heeft zijn vlekken heen en weer veranderd van cheetah naar luipaard, naar een hele reeks dierenprints die gemaakt zijn voor een van de adidas futurecraft meest memorabele trends van 2012. Nadat Detroit rapper Big Sean ongeveer een jaar geleden een adidas Originals Superstar liet zien met luipaard bovenkant, zagen we vergelijkbare looks van de Japanse retailers Kinetics en ABC-Mart, plus tal van andere katten en andere wilde inspiratie. Nu komt een nieuwe Superstar 2 voor vrouwen op de scène met de vertrouwde tweekleurige rozetten maar een witte zool / Shelltoe-opstelling om ze los te maken van de eerder genoemde MC's die tot nu toe nog niet zijn uitgebracht. Deze zijn hieronder in meer detail te zien en pakken die van een Adidas Originals-dealer zoals Shelta.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Debby Hearst
Board Statistics
The forum has 216 topics and 223 posts.