#1

Nike Internationalist

in Electronic Projects with Chickens Wed Jan 16, 2019 3:17 am
by WinstonEve • 3 Posts

ÿþIn vergelijking met gewone schoenen is het verschil dat de Nike Internationalist zolen plat zijn. Het is gemakkelijk voor de voeten om zich volledig aan de platte bodem van het skateboard te kunnen vastklampen. Het kan ook de schok absorberen. Bovendien zijn de zijkanten ook versterkt. Wat schoenveters betreft, sommige merkschoenen hebben veteropeningen gemaakt, die het slijpen kunnen voorkomen. Schoenen hebben de functie van antifrictie en de productie ervan is bedoeld voor skateboarden.

Het zou het beste zijn als zolen en bovendeel van skateboardschoenen gemaakt zijn van polyurethaan. Het zou het beste zijn als dikke suède leersoorten zijn van vamps, en dit zal duurzaam zijn om te dragen. Bij het selecteren van schoenen moet u zoveel mogelijk Nike Internationalist Dames doen om locaties te vermijden waar bedradingslijnen zijn. Dit voorkomt dat skateboardschoenen worden gesloopt vanwege de te vroege off-lines. Op dit moment zijn schoenvellen van de nieuwe schudbordschoenen van CONVERS verpakt in "ABR" ultra-draagbaar materiaal, dat behoorlijk duurzaam Nike Air Force is.

De behaaglijkheid van de boardschoenen is erg belangrijk voor sommige skaters die een voortreffelijke vaardigheid hebben. Ze geven de voorkeur aan skateboardschoenen met een dunne zool. Zolen van deze skateboardschoenen zijn dun. Onder normale omstandigheden zijn er relatief dikke schoenen of kussens. Zachtere leerkwaliteit wordt toegepast op het schoeisel van de schoen. Wanneer u beweegt, kunt u duidelijk voelen dat het zand op de grond nauw over het oppervlak van uw voeten gaat.

Het kan ook de Nike Air Force 1 Dames schok absorberen. Daarnaast is er ook versterking aan de zijkanten. Met betrekking tot de delen van schoenveters, zijn er kantgaten gemaakt in sommige merkschoenen voor het voorkomen van slijpen. Schoenen hebben de functie van anti-wrijving en de productie ervan is voor skateboarden. Boordschoenen hebben veel kenmerken. Vooral de laatste jaren zijn veel hightechs toegevoegd. In grote lijnen is het ontworpen met voortdurende verbetering om ervoor te zorgen dat schaatsers zich comfortabeler voelen tijdens het spelen.

Wat betreft schaatsers is het goede of slechte van skateboardschoenen erg belangrijk. Bij het selecteren van skateboardschoenen, bij gewone gelegenheden, moeten de volgende punten worden opgemerkt. De materialen van de zolen en het bovenwerk van skateschoenen kunnen beter polyurethaan zijn. Schoeisel van schoenen kan maar beter dik suède leer zijn, omdat dit slijtvaster Nike Air Force 1 Heren is. Bij het selecteren van schoenen moet u zoveel mogelijk doen om locaties te vermijden waar bedradingslijnen zijn.

Je ziet overal canvasschoenen op de markt in 2005. Maar elke hond heeft zijn tijd, dus in 2006 blokkeerden bordschoenen de weg. Als je 'bordschoenen' deze twee woorden ziet, wat is je eerste gedachte. Is de "dans van platte schoenen" van Zhuangzu in je opkomen? Is het onze aandacht om de jeugd te stimuleren om gezamenlijk de 'platte schoenen' te dansen? 'Board shoes' is een soort schoenen die worden gedragen door mensen die op skateboard spelen, dus het wordt ook wel skateboardschoenen genoemd.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Debby Hearst
Board Statistics
The forum has 216 topics and 223 posts.