#1

nike air force dam

in Electronic Projects with Chickens Sat Dec 08, 2018 4:15 am
by GodferyTerry • 3 Posts

ÿþUtseendet är färdigt nike air barn med kombinationen av en skarp vit mellansula och en lättgummiutsula. Denna blandning av pastellfärger kommer att vara perfekt att bryta ut när saker tina ut efter vintern och den är tillgänglig nu från återförsäljare som Titolo. 30-årsjubileumsfesten för Nike Air Max 1 handlar bara om i backspegeln, men det gör inte " t betyder att Swoosh-märket tar foten av pedalen med fart för den klassiska siluetten. En ny Air Max 1 färgväg har uppstått som ser att skoen får en ren blandning av färger. De övre stenarna vitt nät överlagrat av en svart stänkskärm, Light Pumice paneler och en Gym Blue signatur Swoosh. Den samma ljuspimpsten som ses på övre kan också ses på skos yttersål.

Medan inga officiella bilder av det kommande paret hittats ännu, förväntas att 2018-paret kommer att sporta en identisk smink till paret som premiärde under LeBrons tredje år i ligan. Om Nike hanterade 20-årsdagen av Air Max 97 är någon indikation, sedan 2018 är bunden att vara fylld med en mängd Air Max Plus-utgåvor. Silhuetten som inspireras av palmer som nike air dam vifter genom Florida-brisen, sparkar av sin oundvikliga återuppkomst med två förenklada färgvägar. Med konsumenterna att välja ett tonalt svartvitt urval, kommer den enda lättnaden genom den vanliga Tn Air branding på sneakers häl. Med hänsyn till bäraren tänkte skoens formgivare, Sean McDowell, göra uppifrån-ner-bilden av denna silhuett lika attraktiv som medial eller lateral vinkel. Leta efter sneakers signaturstrimmande för nike air force 1 dam att debutera i en uppsjö av nya färger för att vidareutveckla den estetiska som året utvecklas.

En ny färgväg från Nike Air Force 1 Low har kommit utomlands med Nike's ovanligt sett Croc-tryck läder. Den nya utgåvan av den klassiska siluetten sportar en svart slät läder övre och matchande AIR mellansula som avges av ett mörktgråt Croc-tryck Swoosh. Det är uppenbart att Nike testar ut att få tillbaka gammalt utseende utomlands med frisläppandet av andra klassiker som Charles Barkleys Air Force Max. Ironiskt nog har Charles Barkleys underskrifter också donned ett liknande croc-tryck i ett populärt tema centrerat kring Godzilla. Denna senaste färgtrafik från Air Force 1 kan inte vara inspirerad av Godzilla, men likheterna finns där och de nike air force barn är tillgängliga just nu från återförsäljare som Yamaotoko Footgear.

Nike betalar än en gång hyllning till sin kult-klassiska ACG-linje, eftersom ett liknande färgschema har dykt upp på den mer vanliga Air Max 95-siluetten. Med jordiska toner som tar det centrala steget på det här urvalet, är den främst tanövre uppvägd av olika nyanser av blått som liknar hur ACG-linjen har implementerat purpur och apelsiner i det förflutna. En annan tydlig nod till All Conditions Gear är den svarta, speckade sålenheten som visade sig på många Mowabb-erbjudanden. Utrustad med en chunkier såg, är 95 en perfekt kandidat att klä upp med några av Nike's terrängdesigner i åtanke. Denna ACG-stylade Air Max 95 är för närvarande tillgänglig hos utvalda återförsäljare, så det borde börja dyka upp snart.

Nike Air Footscape Woven är obevekligt en av, om inte den mest excentriska siluetten i Nike's stora arsenal, eftersom den innehåller asymmetrisk detaljer i hela designen. Nike har aldrig varit rädd att skära in på den vilda sidan av denna sko, eftersom den har presenterats med livfulla färgvägar och klädd i eklektiska material som sätter denna modell överst. Men med silhuetter så här är det ofta bäst när färgschemat hålls lite enkelt som det är här på detta mjuka Rose Pink-erbjudande med en partiell gummi botten. Rose Pink leder till ett vävt gråmönster som sitter ovanpå en vit mellansula som matchar detta urval Nike branding. Detta Nike Footscape-urval uteslutande för damerna är för närvarande tillgängligt på utvalda butiker som Titolo.

I kväll kommer Los Angeles Lakers fortsätta att sätta Kobe Bryant förutom nike air force dam resten av pensionerade stjärnor i NBA-historien med en jersey pensionering ceremoni i åldrarna. Black Mamba kommer att ha båda sina Jersey-nummer, 8 och 24, pensionerad av Californiens franchise, som markerar första gången en NBA-spelare kommer att ha två olika nummer permanent från böckerna av ett lag. För att fira detta tillfälle, släpper Nike Air Force 1-alternativen på iD specifikt för Kobe karriär kring tipset för ikvällens spel (ungefär 7:30 PM PST), vilket liknar hur "Mamba Day" iD-alternativen släpptes tillbaka i april av 2015. Dessutom kommer en specialutgåva t-shirt lanseras runt 8:24 PM PST på Nike och välj återförsäljare i LA.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Debby Hearst
Board Statistics
The forum has 216 topics and 223 posts.