#1

new balance 1080 dames

in Electronic Projects with Chickens Mon Dec 03, 2018 9:26 am
by HugoLeacock • 3 Posts

ÿþConcepten x New Balance 999 The new balance 1080 dames Kennedy 13 december 2010 Concepts x New Balance 999 â ¬ SThe Kennedyâ ¬ Ontworpen door Frank Rivera bij Concepts in Cambridge, geven we u een kijkje in de Concepts x New Balance 999 The Kennedy. Geïnspireerd door John F. Kennedy's liefde voor de zeilgeschiedenis van New England, gezegend met blauwe lambrisering rond de hiel, is de nautische invloed alles behalve zichtbaar in het ontwerp. Grijze tinten dragen het ontwerp, terwijl hints van rood en wit als accenten dienen. Details zijn onder andere CNCPTS-vlaglogo's op de tong, nylon lambrisering en een rood en blauw gestippeld grijs interieur. Zoek naar dit meesterwerk van mesh en suède over zee dat in maart 2011 wordt geraakt.

niet-compatibel x New Balance CM1500 Coyote 7 december 2010 niet-bindend x New Balance CM1500 â ¬ SCoyoteâ ¬ Een voorproefje van een aankomende release tussen New Balance en nonnative is op het web verschenen, waardoor de merkbeheersing van de samenwerkende sneaker werd versterkt. Met de CM1500 als doek besloot het duo een bruin suède te gebruiken voor het bovenwerk. Brown speelt de achterbank in deze rit, maar het geeft de klassieke sneaker een heel aparte new balance 1080 heren uitstraling. Blijf op de hoogte en wij zullen u updaten als er meer informatie wordt vrijgegeven. Nieuw saldo 574 Vakantie 2010 release 7 december 2010 New Balance 574 - Uitgave 2010 van de feestdagen Onlangs verscheept om nieuwe Saldo-accounts te selecteren waren deze twee kleurtrajecten in de NB 574-runner. Beide hebben overwegend suede-constructies en tonen hints van mesh en leer over het gehele bovenwerk. De eerste new balance 1260v5 heren versie heeft een marineblauw bovenwerk met zilver, beige en rode contrasten. De tweede sport een combinatie van grijze, zwarte en rode colorway. Neem contact op met uw lokale New Balance-locatie voor beschikbaarheid.

Beperkte Edt. Vault x New Balance M577BST (nu verkrijgbaar) 3 december 2010 Limited Edt. Vault x New Balance M577BST (nu verkrijgbaar) The Limited Edt. Vault x New Balance 577 vrijgegeven over de vijver in november, en we zijn angstig in afwachting van een Amerikaanse release. Nou, ik kom met goed nieuws, het web zegt dat de schoen winkels aan onze kust begint te raken. De nieuwe New Balance-sneaker maakt gebruik van eersteklas leersoorten die zijn uitgedost in een donkergrijs en zwart bovenwerk. Om de bovenkant van de bovenkant af te maken, wordt krokodil gezien die de hielkap bedekt. Als we new balance 1600 kopen de zwarte middenzool bereiken, worden we begroet door een felblauwe buitenzool; dezelfde kleur die de voering en de branding vetersluit. Zoek naar de Limited Edt. Vault x New Balance M577BST bij uw plaatselijke verkoper.

Stussy x Undefeated x Hectic New Balance H547J Ducky 29-nov-2010 Stussy x Undefeated x Hectic New Balance H547J Ducky Het is zeer onwaarschijnlijk dat je een team van ontwerpers samenstelt met meer klasse en stijl dan die gebruikt voor het maken van de New Balance H547J Ducky . Hier te zien, namen Stussy, Undefeated en Hectic de klassieke 574 New Balance-renner en creëerden een hybride voor wandelschoenen. Met natuurlijke kleuren aan de bovenkant slaagde het team erin om het silhouet gestileerd te houden, maar niet overdreven gedaan. De H547J Ducky is nu verkrijgbaar bij Stussy-hoofdstukken in heel Japan.

Beperkte Edt. x New Balance M577SBT 24 november 2010 Er is een evenement gehouden ter ere van de release van de New Balance M577SBT. De samenwerking met Limited Edt werd volledig weergegeven en bijna upstaged door alle New Balance-warmte die dankzij de aanwezigen op het dek was. De ster van de nacht weigerde echter om achterhaald te zijn als het ging om het evenement met het personeel van Limited Edt. gekleed in witte blazers en handschoenen om de klanten naar de Chamber Room te begeleiden om hun paar individueel genummerde sneakers te kiezen. Select retailers zullen de sneaker dragen op 7 december en hieronder vindt u een lijst van de dealers.

New Balance 550 Navy / Red 21 november 2010 De New Balance 550 ziet opnieuw wat actie, omdat het net is vrijgegeven in een nieuw ontwerp om overzeese accounts te selecteren. Deze keer heeft de schoen een overwegend suède constructie met hints van nylon op de bekleding en een vleugje leer op de new balance 2018 hiel. De bovenste sport heeft verschillende tinten, waaronder beige, grijs, wit, blauw en rood. Je kunt nu een paar in Parijs kopen bij Colette. Nieuw Balance M1500 SB 18 november 2010 Gray heeft dit jaar een mooie run gehad en New Balance heeft de eerbiedwaardige M1500 SB in de kleur uitgerust. Volledig bedekt het bovenste, grijze suede presenteert het model in een mix van wit en een lichte hint van turkoois in de voorvoet. Wit geeft een accent over de tussenzool en delen van de branding. Extra accenten zijn een zwarte buitenzool, turquoise merk op de achterkant en witte veters.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Debby Hearst
Board Statistics
The forum has 216 topics and 223 posts.