#1

nike tanjun dam

in Electronic Projects with Chickens Sat Nov 17, 2018 4:18 am
by Diana Bart • 3 Posts

Enligt py_rates kommer Supreme att släppa två färgvägar av skor nike barnskor -; en "trippel svart" version och en i en vit / svart / röd, även om det återstår att se om sistnämnden är en ny färgväg eller repetition av det eldiga originalet. Läckt iamges från i augusti föreslår att det kommer att bli en ny färgväg. Dessutom kommer det ryska Air Force 1 Mid-samarbetet också att sjunka under den kommande SS18-säsongen, så håll dig uppdaterad för detaljer om det samarbetet när det utvecklas. Bara för några dagar sedan tog vi dig en första titt på den kommande LeBron 15 " Hardwood Classic "färgväg. Återvinning av en av de mest populära färgkombinationerna i den kungliga historien om kungens underskriftslinje, använder Swoosh primärt blått med träffar av orange blandad i, vilket påminner om LeBron 7 "Alternativa" färgväg. Medan de flesta 15-talet har behållit Nike branding till ett minimum väljer detta val att brodera "NIKE" över mediasidan av sneaker i en lämplig orange nyans.

Streetwear-etiketten CLOT är tillbaka och sätter sin signatur på Air Force 1, som tjänar som en oofficiell uppföljare till Edison Chen 2009 1WORLD-version. Draped i utsmyckade silke överdelar som sportar en gräddvit finish, invecklad detaljering är emblazoned hela sin övre. Medan det inte är ett officiellt kinesiskt nyårsmöte, finns det en del tydlig kinesisk nike air max dam arvinspiration som i slutet av 2009. Det är inte klart om dessa skor kommer att innehålla speciell förpackning, men förra gången kom det med en omfattande hexagonformad låda. Njut av en officiell uppsättning bilder nedan och förvänta dig en utgåva någon gång i februari, precis i tid för det kinesiska nyåret. En av Nikes mest använda estetik är "Oreo" -färgen -; en attraktiv färgkombination av vitt och svart som tenderar att nike sneakers dam se bäst på nät eller Flyknit, när det kan blandas in i materialet sömlöst.

Från och med nu finns det ingen officiell frigivningsinformation tillgänglig för den här nya modellen, men förväntar sig att den släpps upp till Air Max Day i mars. I andra Swoosh Brand-hybridnyheter kommer Vapormax Plus att debutera imorgon. I de tidiga stadierna av Vapormax Plus utrullning har lutningsdesignen dykt upp till vänster och höger, bland annat den nyfunna "Sunset" -färgen som hyllar till en annan OG Air Max Plus-design. Medan det kan vara självförklarande på grund av namnet, erbjuder detta -; ungefär som det tropiska solnedgångsparet -; börjar med gult och bleknar hela vägen till en djupare röd. Swooshs nyaste kombinerade design markerar nästa steg i sitt hybridiserade silhuett kapitel, med förmodligen den bästa paringen ännu -; Air Max Plus och Vapormax. Välj återförsäljare som Bows and Arrows kommer att nike dam ha detta brända hybridiserade Nike-val i butiken i morgon den 25 januari, för $ 190 USD.

Nikes årliga Air Max Day-fest har lett till en återgivning av en hyllade Air Max-sko från det förflutna. Markera årets "retro" är Air Max 93 i den ursprungliga "Dusty Cactus" -färgen från 1993, en sko som inte släpptes sedan 2014. Den här modellen, designad av ingen annan än Tinker Hatfield, debuterade den första Air Max-enheten som lindade runt hälen och kallades även för Air Max 270 för sin trefjärdedäckning av Air. Självklart har detta namn applicerats på den helt nya livsstilsskorren som vi nyligen undersökt i flera färgvägar. Nike bekräftar att den här utgåvan kommer att schemaläggas fram till den officiella Air Max Day firandet i mars. Nikes NBA "City Edition" -samling faller imorgon, med fyra versioner av Swooshs främsta basketsilhouetter som hylder varje lags respektive samhällen.

LeBron 15 "Guardians", KD 10 "Prosperity", Kobe AD "Black Mamba" och Kyrie 4 "Parkett" har alla inspirerande färgvägar och detaljer nära hjärtat av varje stad och kommer troligen att bäras av idrottarna när laget officiellt dons lagets tredje uniform. Nike: s officiella utgivningsdatum för alla fyra skor är imorgon den 24 januari, så tag ditt par på SNKRS klockan 10:00 EST, Nike + -kontomedlemmar har för närvarande tillgång till fem helt nya färgvägar i Nike Vapormax som är klädda med tonala överdelar. Fläktarna i Vapormax har sina val mellan olivgrön, marinblå, svart, grå och vit, som pryder sina Flyknit-överdelar med en elastisk vristkrage och den vanliga yttersålen. Medan Swoosh fortsätter att uppfinna den här populära linjen med nya utseende som Vapormax 2.0 och Vapormax Utility, är det nya färger i originalet som kommer att hålla kunderna tillbaka. Om du är medlem, gå vidare till Nike + -appen och ta ditt par för $ 190 USD.

Utan tvekan en av Nike mest inflytelserika ACG-sneakers, kan Mowabb ses här klädd i vitvit med extra lager skinn som läggs till sin befintliga neopren för att göra varje enskild panel sticker nike tanjun dam ut. Till skillnad från det ovan nämnda Air 180-projektet som klädde upp designen med livfulla rosa accenter, håller detta färgväggen enkel och låter sneakers form och tilläggen till dess konstruktion ta mitt skede. Håll det låst till Sneaker News för uppdateringar om COMME des Garcons x Nike Air Mowabb. Efter ett framgångsrikt partnerskap med Swoosh på Nike Vandal High är modedesigner John Elliott tillbaka med Nike igen på Air Force 1 Low. Efter en liknande estetik håller Elliott sakerna väldigt enkelt med den här designen, så mycket, att vid första anblicken kan det bara se ut som OG white colorway.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Debby Hearst
Board Statistics
The forum has 216 topics and 223 posts.