#1

Adidas Gazelle[

in Electronic Projects with Chickens Fri Jul 13, 2018 9:27 am
by OliveMac • 3 Posts

Europees voetbal, Europees voetbal, Adidas Gazelle Europees voetbal, Europees voetbal, Europees voetbal Normaal, 7,8, False, False, Adidas gaf voetbal uit aan European Cup, waarbij Tango 12 mysterieuze sluier onthulde Aan het begin van de trekking van Europa Cup Tango 12, voetbal van 2012 Europees Het kampioenschap, uitgegeven door Adidas en UEFA afgelopen nacht, heeft de hoofdcoach van het Spaanse nationale team, Bosque, zijn mysterieuze sluier onthuld. Het klassieke Tango-ontwerp in het Wereldkampioenschap en de Europese kampioenschappen van 1980 gaf Tango 12 zijn inspiratie Tango 12 is gemaakt Een van de zes ronde vormen van dezelfde grootte, die bestaat uit verschillende onderling verbonden insluitingsdriehoeken, vermengd met moderne ontwerpelementen.

De ontwerper gebruikte het gastland van het Europees Kampioenschap van dit jaar, dat de nationale vlagkleur van Polen en Oekraïne om de rand van de driehoeken te schetsen.In de binnenkant van de ingesloten driehoeken op de bal zijn 3 speciaal ontworpen patronen, die afkomstig waren uit twee landen van de gezamenlijke gastlanden. Generaal van de cutting-art van de overheid, die uitdrukking geeft aan drie belangrijke kenmerken, die, eenheid, confrontatie en Adidas Nmd passie. EUFA-secretaris-generaal, David Taylor zei dat het patroon van Tango 12 kwam van het symbolische ontwerp, dat bekend is bij spelers en fans overal in de wereld. Wereldwijd zullen we heel blij zijn om te zien dat dit klassieke ontwerp in 2012 op een creatieve en avant-garde manier nieuw leven kan worden ingeblazen in het Europese kampioenschap 2012.

Na Adidas Schoenen 2 jaar ontwikkeling heeft Adidas Tango 12 een aantal strenge tests ondergaan, waaronder de praktische tests van professionele spelers op clubniveau en amateurs uit 8 nationale teams van verschillende landen, en talloze kwantitatieve laboratoriumtests. Uit de testresultaten bleek dat Adidas Tango 12 Absoluut behaald en overtroffen de verschillende elementen geformuleerd door de FIFA, de strengste tests en schattingen geaccepteerd, door de geschiedenis heen. De hoofdofficier van Adidas toonde dat onze productie-ervaringen al eeuwenlang werden samengevoegd, Tango 12 is onze kristallisatie onder een groot aantal tests van betalers en Labs. Wordt de meeste keren getest op de zwaarste testmanieren, het is het best gekwalificeerde Adidas-voetbal.

En zijn tegenstander uit het Duits deed ook een investering van $ Adidas Voetbalschoenen 1,6 miljard, die werd berekend door de huidige dollar-euro wisselkoers, maar Adidas heeft contracten getekend met twaalf van de tweeëndertig teams om hen te helpen concurreren in het WK dat Ondanks het feit dat Nike Company vele sponsorcontracten heeft gewonnen, gaat zo'n groot aantal verder dan elk ander bedrijf .Adidas lijkt vanaf het allereerste begin actiever te zijn. Nike Company blijkt echter de grootste winnaar in het zakelijke segment te zijn na de De dokters van de rapporten ontdekten dat Nike Company vaak experimenten deed met zijn Mercurial Vapor voor het uitvoeren van onderzoeken voor een lange tijd.

Gelukkig konden consumenten van Harbin lokale, eigen Adidas outdoor-producten kopen. Adidas heeft een van de beste merken in onze sportwereld ter wereld gestald en heeft zich toegelegd op het aanbieden van de beste producten en outfits voor buitensporters en amateurs over de hele wereld en om hen te helpen door sneller lichter en Snellere prestaties om outdoor ultieme sporten uit te dagen, de reeds toegewijde sportgeest heeft mensen die één passie delen aangemoedigd om zichzelf volledig in de sport te brengen waar ze van houden en voortdurend uit te dagen zichzelf te overschrijden. Omdat het de eerste plaats is voor de outdoor pionierstour van Adidas TER-REX In China nodigde Adidas speciaal vijf internationale beroemde outdoor-meesters uit om in Harbin te verschijnen om de opening van China's eerste exclusieve outdoorwinkel te vieren.

Herzogenaurach-hoorzitting in november 2011 - Adidas tennis heeft eerder twee klassieke Barricade-tennisschoenen voor mannen en vrouwen uitgebracht, waarbij de slijtage Adidas Superstar Dames van de heren de elf generaties continu vererft ten aanzien van comfort en prestaties met elf jaar, terwijl de flexibiliteit wordt gemaximaliseerd onder het uitgangspunt van het waarborgen van Stabiele prestaties, weerstand en comfort en weegt 30 gram minder dan de vorige, en vrouwelijke modellen die voor het eerst speciaal voor vrouwelijke atleten zijn gemaakt, pakken vrouwen goed aan, want het is vrouwelijker en richt zich meer op details en de technologische inhoud van hun gewicht wordt verminderd met 20 % .Adipower Barricade 7.0 wordt de capabele oorlogsschoen voor de twee meest invloedrijke atleten: Andy Murray en Andrea Petkovic. "

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Wendy Brewster
Board Statistics
The forum has 201 topics and 208 posts.