#1

adidas superstar[

in Electronic Projects with Chickens Fri Jul 13, 2018 9:22 am
by OliveMac • 3 Posts

Met het houden adidas superstar van de Wereldbeker van 2010 werden de concurrerende producten van Adidas, bijvoorbeeld de authentieke nationale teamtrui, meteen in een oogwenk hersteld en wachtten met de traditioneel dure prijzen op fans die geen kosten zouden maken om hun Gelijksoortige voetbalteams. Zeker, de proef moet niet over het hoofd worden gezien. "Hoe de steeds gecompliceerder wordende en gevarieerde eisen van de consument te begrijpen is de grootste test voor elke Chinese marktspeler." In sportartikelencirkel, dat het product of door het pad gaat Van "single product line" of "multiproduct line" is altijd controversieel, maar wat betreft Adidas 'hogere personeel is niet alleen de grens tussen consumptiegoederenconsumptiegoederen vaag, maar de grens tussen sport en mode is ook vaag .

Het bedrijf is van plan om ongeveer 2500 winkels met POS-machines in deze steden in te stellen. Het is noodzakelijk om deze POS-machines in te stellen. Verschillende klanten hebben verschillende koopmodellen en gewoonten. Bovendien moeten we een prijs aanbieden voor een reeks producten. Accord moet het consumptieniveau van de klant zijn, we doen dit adidas schoenen om in overeenstemming te zijn met de plaatselijke winkelomgevingen, we moeten een goede marketingstrategie maken, maar we mogen de locaties en ontwerpstijlen van de winkels niet verwaarlozen en zich aanpassen aan de specifieke situaties van deze steden. .Urumqi Customs heeft een partij kleding in beslag genomen die betrokken is bij de inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van adidas sneakers Adidas. Onlangs, maar de officieren bij de douane zeiden dat de reden hiervoor lag in het ontbreken van bewijs van het gebruik van de handelsmerken.

In dit verband hebben relevante experts eraan herinnerd dat consumenten reguliere producten moeten kopen om onnodige problemen als gevolg van inbreuken te voorkomen. Sinds kort wordt de douane van Urumqi ervan verdacht het auteursrecht van Adidas te schenden. Verzegeld met gesp. De zenderverslaggever Luo Ting zei: "De jas waar ik op sta, van ontwerp of handelsmerk, is bijna hetzelfde als die Adidas-kleding die op de huidige markt circuleert. Maar deze partij kleren was van de grootste waarde in de Gevallen die de Urumqi-douane in de afgelopen jaren heeft onderzocht, die adidas stan smith verband houdt met de schending van de intellectuele eigendomsrechten. "De inspectiekamer van het stationskantoor, Chief Wang Kaijun van de douaneambtenaren van Urumqi, zei:"

Je moet niet verwachten dat je 10 dollar uitgeeft om de echte dingen te kopen op een markt van 100 dollar, een correcte consumentenpsychologie is dat de formele factuur zorgvuldig moet zijn, zodat het een belangrijk bewijs is wanneer de gewoonte goed inspecteert. "In juli Groot sportkledingbedrijf Adidas lanceerde dat de gelieerde fabriek gescheiden was van het Chinese continent. Volgens de rapporten zijn er 10 gieterijfirma's voor Adidas die het bericht hebben gekregen dat het partnerschap zou zijn verbroken, volgens een persenquête, de OEM-bedrijven in Hunan die voor Adidas is bijna 10, maar ze krijgen geen opzegbrief, maar tot op zekere hoogte veroorzaakten de contractbeslissingen met Adidas een spoor van angst voor de gieterijfabriek in Hunan.

De persoon die de leiding had over Rong Yang Shoes zei dat sinds vorig jaar de bestellingen van Adidas aanzienlijk zijn afgenomen. Samen met de vooruitgang van de industriële overdracht in de afgelopen paar jaar, behalve Adidas, Nike, puma en andere merken hebben ook geprobeerd om de bestelling te plaatsen. Het heeft ook de spanning veroorzaakt van het tekort aan arbeidskrachten en de toegenomen uitgaven. In de Pearl River Delta en de Yangtze River Delta is de belangrijkste waarde dat er superioriteit is zoals een hogesnelheidstrein, de arbeidskosten. En de meest genoemde reden is dat er voordelen zijn in de lonen en salarissen van adidas zx flux het personeel.

Verder is de meest representatieve doorbraak het ontwerpconcept van drie lijnen. Het ontwerp brengt een nieuwe trend voor ons. Het ontwerp vult een nieuwe jonge generatie op en vormt een populaire nieuwe stijl, het geeft een nieuwe pluralistische visie voor de wereldwijde sportartikelen. "Door de onderzoeken naar de verdeling van de temperatuur van onze lichamen ontdekt Adidas het kenmerk van de lichaamstemperatuur van vrouwen en mannen. De temperatuur bij vrouwen en mannen is anders, ze kiezen voor verschillende stoffen. In feite kan het TX Hybrid Jacket de lichaamstemperatuur van mensen aanpassen, omdat het de techniek van Body Mapping toepast.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Wendy Brewster
Board Statistics
The forum has 201 topics and 208 posts.