#1

didas nmd

in Electronic Projects with Chickens Fri Jul 06, 2018 9:50 am
by Archer Robbins • 3 Posts

adidas fortsætter med at skabe og forny i den løbende adidas nmd afdeling med deres nyeste tilføjelse, der er blevet afsløret i dag, AlphaEDGE 4D LTD. Denne løbesko blurser linjen mellem ydeevne og streetwear skabt ved atlet-datadrevet design. Adidas AlphaEDGE 4D LTD er et produkt af adidas partnerskab med CARBON, en autoritativ kraft i både design og teknologi. Sammen med CARBON - og firmaets Digital Light Synthesis-teknologi-adidas unikke håndværk mellemsås i hver 4D sko, udnytte lys og ilt til banebrydende resultater.

Skoens hovedtræk omfatter en superstrenget ankelkrave, støttende strimmel på oversiden for maksimal låsestøtte og en læderpatch på hælen, der kan fordoble som en pull-fane (den røde etiket læser Crazy). Denne nye farveway kommer også i det meste af hvide, men sorten på hælen giver skoen med en god kontrast og pop. Find nu adidas Crazy 1 ADV Sock Primeknit Black Heel hos udvalgte forhandlere for $ 150.adidas Reveals Lineup of Snoop Dogg adidas sko vs 2Chainz Team of Rappers på 747 Warehouse St 12. februar 2018 adidas vil holde deres første nogensinde 747 Warehouse St.

arrangement i denne weekend i Los Angeles for All-Star Weekend fyldt med live musik forestillinger fra bemærkelsesværdige kunstnere, udstillinger fra NBA All Stars, højttalerpaneler med den lyseste stil og underholdning, adidas ultra boost interaktive zoner, der fremviser fremtidens sport, tilpasning, samarbejde og eksklusive produktudgivelser. Der vil også være en basketball konkurrence mellem to hold Snoop Dogg's West Coast team af rappere vs 2Chainz 'East Coast team af rappere. Spillet, der finder sted fredag den 16. februar, opfylder en langvarig udfordring på retten mellem Snoop og 2Chainz.

Release Reminder: adidas Skateboarding x Hélas Collection Feb 9, 2018 Denne video skal få dig til at blive pumpet til den kommende adidas Skateboarding x Hélas Collection. Med rette kaldes "Hélas x adidas Skateboarding /// The Ultimate Challenge", er videoen en speciel manga-tema kommerciel hovedrolle Hélas-mærkefæller adidas nmd r1 Lucas Puig, Stephen Khou og Clement Brunel som de aldrig har været før. Når en super skurk og hans band af onde håndlangere nedstammer på jorden for at kidnappe tennisikonet Stefan Edberg, Jordens embedsmænd indhenter hjælp fra Hélas crew super skaters for at stoppe skurken i hans spor.

Du kan nu tilføje adidas Yeezy Desert Rat 500 Blush til den lange liste af adidas sneakers, der falder på deres adidas 747 Warehouse Street event under All-Star Weekend i LA den 16. februar. Den nye Yeezy model har en blanding af mesh, ruskind og læder materialer placeret over hele sin øvre. Både den øverste og sålen er lavet i en neutral blush nuance, hvilket resulterer i en monokromatisk finish. Taler om den eneste, det er en chunky adipren gummi sål, der passer fint sammen med den nuværende fars sneaker wave.Priced på $ 200, se efter adidas Yeezy Desert Rat 500 Blush på adidas 747 Warehouse Street begivenhed under All-Star Weekend i LA, den 16. februar. Hvis du ikke er i stand til at gøre, siges der en større udgivelse af skoen engang i løbet af marts måned.

James Harden ved alt om at skifte retning ved faldet på en krone. Han ved adidas neo inden for få sekunder at hans forsvarer ikke kan beskytte ham. Jab, dribble, hesi, cross, step-back, bore de tre. Harden har sin forsvarer på skøjter, før de selv kan reagere på hans første skridt. En opskrift få kan mestre, men for Harden er det hvad der gør ham til basketballens mest dødelige skaber. Adidas Harden Vol. 2 er designet til at forbedre Harden s færdighed for at skifte retning med FORGEFIBER og fuld længde BOOST. Det andet volumen i Hardens signaturlinie er entydigt konstrueret til at hæve sit bedrageriske fodarbejde og forstærke hans evne til at skabe plads på banen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Wendy Brewster
Board Statistics
The forum has 201 topics and 208 posts.